Binnen ons vakgebied is er dagelijks teveel nieuws om u persoonlijk en tijdig te informeren. Om u toch op de hoogte te stellen van het meest relevante nieuws kunt u gebruik maken van onderstaande link die ons beschikbaar wordt gesteld als lid van de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- Belastingdeskundigen). Hebt u naar aanleiding van dit nieuws vragen dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons kantoor.

======

CORONA UPDATE

Beste relatie,
De laatste dagen hebben wij net als u het nieuws en de ontwikkelingen van het Corona virus op de voet gevolgd met het doel om onze rol als uw adviseur zo goed mogelijk te kunnen vervullen.

Het zal ook u niet zijn ontgaan dat er veel nieuws is waardoor het helaas niet voor alle betrokken ondernemers duidelijk is geworden welke mogelijkheden er op korte en lange termijn bestaan.

Inmiddels zijn wij als (aspirant) NOAB lid voorzien van een website waarop de crisismaatregelen zijn vermeld en welke voortdurend wordt geactualiseerd. Wij zouden u willen verzoeken deze website, www.coronaregelingen.nl, te gebruiken om de voorwaarden voor de verschillende mogelijkheden door te lezen.

Na het lezen van deze informatie kunt u goed beoordelen of u en/of uw onderneming in aanmerking komt voor een regeling. Voor het merendeel van de aanvragen is het noodzakelijk dat u de aanvraag
zelf indient en dat wij dit als tussenpersoon niet kunnen uitvoeren. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor het geval een aanvraag moet worden voorzien van documenten of wanneer u ondersteuning nodig bent bij de aanvragen.

Voor hulp en eventuele vragen kunt u via onderstaande mailadressen of via de telefoon contact opnemen met uw aanspreekpunten binnen onze organisatie :

Salarisadministratie en personeelszaken
Robert Schurmann Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belastingen/Financiering/Kredieten
Erik Wolken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Robert Wijnands Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Herman Wehkamp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
René Gerdes Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene vragen
Telefoon 0591-626270
Erik Wolken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
René Gerdes Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopende u hiermee voorlopige voldoende te hebben geïnformeerd,

Erik Wolken
René Gerdes