Als de accountant een accountantsverklaring afgeeft, verklaart hij of een jaarrekening een getrouw beeld geeft van de financiële situatie van de onderneming of instelling.

Samenstellen en controle

Wij kunnen u van dienst zijn bij alle administratieve handelingen die vooraf gaan aan zo'n goedgekeurde jaarrekening. Ook kunnen wij verklaringen afgeven in verband met de Wet Keten­aansprakelijkheid (ook voor bijvoorbeeld ZZP-ers)


Startersbegeleiding

Binnen ons kantoor is specifieke expertise aanwezig voor startende ondernemers.
Startende ondernemers worden bij ons altijd begeleid door een ervaren accountant.
Wij beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van ondernemingsplannen, investeringsbegrotingen, financieringsbegrotingen, exploitatie-overzichten, balansprognoses en liquiditeitsbegrotingen.


Onze werkzaamheden op het gebied van accountancy zijn onder meer:

01 afgeven accountantsverklaring WKA, subsidie

02 afgeven van een samenstellingsverklaring of beoordelingsverklaring

03 uitvoeren van een accountantscontrole

04 opzetten administratieve organisatie en stelsel van interne beheersingsmaatregelen

05 opstellen ondernemingsplan voor starters

06 opstellen investeringsbegroting, financieringsbegroting, exploitatie-prognoses, balansprognoses, liquiditeitsbegroting

07 strategische bedrijfsadvisering


Indien u van plan bent om een eigen bedrijf te beginnen kunt u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons opnemen voor een gratis startgesprek waarbij alle relevante aspecten aan bod komen. Deze gesprekken kunnen ook 's avonds worden gepland.

Orgon

Orgon Toernooi 22

Ook dit jaar organiseren wij in samenwerking met vv SVBO weer het Orgon Toernooi.

Het toernooi zal worden gehouden op 19 en 21 augustus, binnen de regels van het RIVM.

Speelschema Orgon Toernooi 2022


CORONA UPDATE

Beste relatie,
De laatste dagen hebben wij net als u het nieuws en de ontwikkelingen van het Corona virus op de voet gevolgd met het doel om onze rol als uw adviseur zo goed mogelijk te kunnen vervullen.

Het zal ook u niet zijn ontgaan dat er veel nieuws is waardoor het helaas niet voor alle betrokken ondernemers duidelijk is geworden welke mogelijkheden er op korte en lange termijn bestaan.

Inmiddels zijn wij als (aspirant) NOAB lid voorzien van een website waarop de crisismaatregelen zijn vermeld en welke voortdurend wordt geactualiseerd. Wij zouden u willen verzoeken deze website, www.coronaregelingen.nl, te gebruiken om de voorwaarden voor de verschillende mogelijkheden door te lezen.

Na het lezen van deze informatie kunt u goed beoordelen of u en/of uw onderneming in aanmerking komt voor een regeling. Voor het merendeel van de aanvragen is het noodzakelijk dat u de aanvraag
zelf indient en dat wij dit als tussenpersoon niet kunnen uitvoeren. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor het geval een aanvraag moet worden voorzien van documenten of wanneer u ondersteuning nodig bent bij de aanvragen.

Voor hulp en eventuele vragen kunt u via onderstaande mailadressen of via de telefoon contact opnemen met uw aanspreekpunten binnen onze organisatie :

Salarisadministratie en personeelszaken
Robert Schurmann roberts@orgon.nl

Belastingen/Financiering/Kredieten
Erik Wolken erik@orgon.nl
Robert Wijnands robert@orgon.nl
Herman Wehkamp herman@orgon.nl
René Gerdes rene@orgon.nl

Algemene vragen
Telefoon 0591-626270
Erik Wolken erik@orgon.nl
René Gerdes rene@orgon.nl

Hopende u hiermee voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd,

Erik Wolken
René Gerdes


Welkom op de vernieuwde website van Orgon. Orgon B.V. uit Emmen is in 1995 opgericht door René Gerdes met het doel het zo persoonlijk mogelijk ondersteunen van MKB-bedrijven en non profit organisaties op het gebied van administratie, belastingen, verbetermanagement en bedrijfseconomische vraagstukken tegen een concurrerend tarief.

Inmiddels is Orgon uitgegroeid tot een professionele dienstverlenende organisatie die met vakkundige en betrouwbare medewerkers een groot aantal bedrijven dagelijks van deze diensten voorziet.